Konferanse

Kulturarvkonferansen

Kulturarvkonferansen

Kulturvernforbundet og Riksantikvaren ønsker hjertelig velkommen til årets kulturarvkonferanse som har fått tittelen «Drivkraft». Konferansen går av stabelen i Gamle festsal, Universtetet i Oslo (Karl Johans gate) på fredag 23. september, og på Norsk Teknisk Museum på Kjelsås lørdag 24. september.

Vi har valgt temaet «Drivkraft» for årets konferanse (som også er samme tema for Kulturminnedagene som foregår i perioden 3. – 11. september). Dette er et tema som vi setter i sammenheng med at vi i år markerer Frivillighetens år 2022. På konferansens første dag vil vi ha et sterkt fokus på betydningen av det frivillige kulturvernet i Norge. Mens dag to av konferansens skal vi se nærmere på den motoriserte drivkraften, hvor vi setter fokus på det såkalte «bevegelige kulturminnene» og de frivillige som bruker hundrevis av timer hvert år for å istandsette, vise frem og bruke disse fantastiske kulturminnene.

I tillegg til to spennende konferansedager så inviterer vi alle sammen med på en hyggelig tur på Oslofjorden i historiske DS Børøysund på fredags ettermiddag/kveld.

Dette blir årets store sammenkomst for alle med en interesse for kulturarv og historie, og vi håper vi ser deg på årets kulturarvkonferanse. Hjertelig velkommen skal du være.

Klikk her for påmelding

Klikk her for program (kulturvern.no)

Fastsatt

fre 23
Kl 09:30 september
2022
lør 24
Kl 13:40 september
2022